reklama

Suroviny

  • 1 vejce
  • 1 Little Gem salát, nasekaný
  • 195g konzervované kukuřice
  • 1 mrkev, nastrouhaná nahrubo
  • okurka, zbavená semínek a nakrájená na kostičky
  • 100g krevety, uvařené
  • 2 lžíce extra lehká majonéza
  • 1 lžíce rajčatový kečup
  • špetka Tabasco omáčky
  • 1 půlměsíček citronu, k podávání (volitelné)

Postup přípravy

  • KROK 1

    Vejce vařte 8 minut v malém hrnci s vroucí vodou, poté slijte a podlijte vejce studenou vodou, dokud nevychladne. Oloupejte skořápku a nakrájejte na kolečka.

  • KROK 2

    Salát navrstvěte do mísy počínaje Little Gem salátem, dále přidejte vrstvu konzervované kukuřice, mrkve, okurky, vejce a pokryjte krevetami. Smíchejte majonézu a kečup s trochou tabasca a nalijte navrch. K podávání lze přidat s kousek citronu.

reklama
reklama
reklama
reklama