reklama

  • 4 zralé broskve
  • 6 sušenek
  • 200 ml crème fraîche
  • 85 g hnědého cukru

Nutriční hodnoty: per serving

  • kcal326
  • tuky16g
  • nasycené10g
  • sacharidy44g
  • cukry37g
  • vláknina2g
  • proteín5g
  • sůl0.21g
reklama

Postup přípravy

  • krok 1

    Rozpalte gril na vysokou teplotu. Broskve vypeckujte a nakrájejte. Sušenky vložte do plastového sáčku a rozdrťte válečkem.

  • krok 2

    Naskládejte broskve a rozdrobené sušenky na dno zapékací misky. Naneste lžící crème fraîche, uhlaďte nožem, aby byly broskve zcela zakryté, a poté posypte tolik cukru, aby crème fraîche zakryl.

  • krok 3

    Vložte misku pod gril na 3 minuty nebo dokud cukr nezkaramelizuje.

reklama
reklama
reklama
reklama