reklama

  • 200 g nové brambory
  • 2 ks vejce
  • 100 g zelené fazolky
  • 1 římský salát
  • 8 ks cherry rajčata
  • 6 ks ančovičky
  • 197 g tuňák
    steak v kozervě
  • 2 lžíce majonéza
    se sníženým obsahem tuku

Nutriční hodnoty: na porci

  • kcal351
  • tuky17g
  • nasycené4g
  • sacharidy22g
  • cukry6g
  • vláknina4g
  • proteín27g
  • sůl2.1g

Postup přípravy

  • krok 1

    Přiveďte k varu velký hrnec s vodou. Vložte do něj brambory a vejce a vařte 7 minut. Vejce vyjměte, přidejte zelené fazolky a vařte další 4 minuty. Pak brambory a fazolky slijte a spolu s vejci nechte vychladnout.

  • krok 2

    Vejce oloupejte a nakrájejte na čtvrtky. Listy salátu rozložte do 2 mělkých misek. Na listy rozprostřete fazolky, brambory, přepůlená rajčata a čtvrtky vajec. Navrch rozložte ančovičky.

  • krok 3

    Tuňáka rozdělte na kousky a rozmístěte na salát. V misce smíchejte majonézu se lžící studené vody. Salát jí pokapejte a hned podávejte.

reklama
reklama
reklama
reklama