reklama

Suroviny

  • 200 g nové brambory
  • 2 ks vejce
  • 100 g zelené fazolky
  • 1 římský salát
  • 8 ks cherry rajčata
  • 6 ks ančovičky
  • 197 g tuňák, steak v kozervě
  • 2 lžíce majonéza se sníženým obsahem tuku

Postup přípravy

  • KROK 1

    Přiveďte k varu velký hrnec s vodou. Vložte do něj brambory a vejce a vařte 7 minut. Vejce vyjměte, přidejte zelené fazolky a vařte další 4 minuty. Pak brambory a fazolky slijte a spolu s vejci nechte vychladnout.

  • KROK 2

    Vejce oloupejte a nakrájejte na čtvrtky. Listy salátu rozložte do 2 mělkých misek. Na listy rozprostřete fazolky, brambory, přepůlená rajčata a čtvrtky vajec. Navrch rozložte ančovičky.

  • KROK 3

    Tuňáka rozdělte na kousky a rozmístěte na salát. V misce smíchejte majonézu se lžící studené vody. Salát jí pokapejte a hned podávejte.

reklama
reklama
reklama
reklama