reklama

  • 500 g zelené fazolky
  • 2 lžíce olivový olej
  • 2 stroužky česnek
    na tenké plátky
  • 2 – 3 větvičky třešňová rajčátka

Nutriční hodnoty: na porci

  • kcal47
  • tuky3g
  • nasycené0g
  • sacharidy3g
  • cukry2g
  • vláknina2g
  • proteín2g
  • sůl0.01g

Postup přípravy

  • krok 1

    Fazole vařte v hrnci s vroucí osolenou vodou 6 – 8 minut do měkka. Sceďte a rychle zchlaďte pod tekoucí studenou vodou. Dejte stranou.

  • krok 2

    Ve velké pánvi na grilu rozpalte olej, poté přidejte česnek a zrpudka opečte, až lehce zhnědne. Přidejte fazolky, promíchejte, přikryjte poklicí a nechte prohřát. Mezitím na pánvi opečte rajčata do mírného zhnědnutí. Fazolky přendejte do servírovací mísy a přidejte rajčata. Osolte a podávejte.

reklama
reklama
reklama
reklama