Zelené fazolky s grilovanými rajčaty
- Příprava a čas vaření
- Příprava
- Vaření
- Snadné
- 8 porcí
Suroviny
- 500 g zelené fazolky,
- 2 lžíce olivový olej
- 2 stroužky česnek na tenké plátky
- 2 – 3 větvičky třešňová rajčátka
Postup přípravy
- KROK 1
Fazole vařte v hrnci s vroucí osolenou vodou 6 – 8 minut do měkka. Sceďte a rychle zchlaďte pod tekoucí studenou vodou. Dejte stranou.
- KROK 2
Ve velké pánvi na grilu rozpalte olej, poté přidejte česnek a zrpudka opečte, až lehce zhnědne. Přidejte fazolky, promíchejte, přikryjte poklicí a nechte prohřát. Mezitím na pánvi opečte rajčata do mírného zhnědnutí. Fazolky přendejte do servírovací mísy a přidejte rajčata. Osolte a podávejte.