reklama

Suroviny

  • 500 g zelené fazolky,
  • 2 lžíce olivový olej
  • 2 stroužky česnek na tenké plátky
  • 2 – 3 větvičky třešňová rajčátka

Postup přípravy

  • KROK 1

    Fazole vařte v hrnci s vroucí osolenou vodou 6 – 8 minut do měkka. Sceďte a rychle zchlaďte pod tekoucí studenou vodou. Dejte stranou.

  • KROK 2

    Ve velké pánvi na grilu rozpalte olej, poté přidejte česnek a zrpudka opečte, až lehce zhnědne. Přidejte fazolky, promíchejte, přikryjte poklicí a nechte prohřát. Mezitím na pánvi opečte rajčata do mírného zhnědnutí. Fazolky přendejte do servírovací mísy a přidejte rajčata. Osolte a podávejte.

reklama
reklama
reklama
reklama