reklama

  • 2 lžíce olivového oleje
  • 1 velká cibule
    nakrájená
  • 1 stroužek česneku
    nakrájený
  • 4 velké červené řepy
    uvařené nebo vakuované
  • 1 lžíce balzamikového octu
  • 2 lžíce smetany
  • 1 lžíce čerstvě nastrouhaného křenu

Nutriční hodnoty: per serving

  • kcal106
  • tuky6g
  • nasycené2g
  • sacharidy12g
  • cukry10g
  • vláknina2g
  • proteín3g
  • sůl0.24g

Postup přípravy

  • krok 1

    Ve velké pánvi rozehřejte olej a 10 minut na něm zlehka opékejte cibuli a česnek, dokud nezměknou.

  • krok 2

    Přidejte k nim nahrubo nastrouhanou červenou řepu, ocet a vařte, dokud nebude řepa lepkavá a měkká. Sundejte z ohně a vmíchejte smetanu.

  • krok 3

    Následně řepu rozmixujte tyčovým mixérem na kaši a vmíchejte nastrouhaný křen. Můžete podávat.

reklama
reklama
reklama
reklama