reklama

Suroviny

  • 4 kvalitní vepřové klobásy
  • 4 plátky slaniny
  • 140 g žampionů
  • 6 vajec, rozšlehaných
  • 8 cherry rajčat, půlených
  • 1 hrst strouhaného sýra (podle chuti)
  • 1 lžíce nasekané pažitky

Postup přípravy

  • KROK 1

    Rozehřejte gril, zahřejte střední nepřilnavou pánev, přidejte klobásky a smažte 3 minuty. Přidejte slaninu a opékejte z obou stran, dokud nezačne křupat, asi dalších 5 minut. Přidejte rozčtvrcené žampiony a pokračujte ve smažení dalších 3-5 minut. Odstraňte přebytečný tuk a ingredience rovnoměrně rozložte.

  • KROK 2

    Osolte rozšlehaná vejce a přidejte je na pánev, mírně promíchejte vidličkou a po dobu 2 minut smažte na nízkém až středním ohni, dokud nezačnou tuhnout. Posypte rajčaty, sýrem a pažitkou a grilujte 2 minuty dozlatova. Pak nakrájejte na klínky a podávejte s oblíbenými omáčkami.

reklama
reklama
reklama
reklama