Ďábelské kuře
- Příprava a čas vaření
- Příprava
- Vaření -
- Velmi snadné
- Porce 2
Skip to ingredients
Suroviny
- 2 lžičky rajčatového protlaku
- 2 lžičky bílého vinného octa
- kajenský pepř (podle chuti)
- 1 lžička hořčičný prášek
- 1 špetka soli
- 4 kuřecí stehna bez kosti
- 4 pečené brambory (nebo batáty)
- čerstvý listový salát
Postup přípravy
- KROK 1
Smíchejte rajčatový protlak s octem, kajenským pepřem, hořčičným práškem a špetkou soli, abyste vytvořili pastu.
- KROK 2
Připravenou pastou potřete vykostěná kuřecí stehna ze všech stran a grilujte asi 7 minut z každé strany, nebo dokud maso není dokonale propečené. Podávejte s pečenou bramborou a salátem.