reklama

  • 2 lžičky rajčatového protlaku
  • 2 lžičky bílého vinného octa
  • kajenský pepř
    (podle chuti)
  • 1 lžička hořčičný prášek
  • 1 špetka soli
  • 4 kuřecí stehna bez kosti
  • 4 pečené brambory (nebo batáty)
  • čerstvý listový salát

Nutriční hodnoty: na porci

  • kcal429
  • tuky28.5g
  • nasycené8.6g
  • sacharidy1.4g
  • proteín41.7g

Postup přípravy

  • krok 1

    Smíchejte rajčatový protlak s octem, kajenským pepřem, hořčičným práškem a špetkou soli, abyste vytvořili pastu.

  • krok 2

    Připravenou pastou potřete vykostěná kuřecí stehna ze všech stran a grilujte asi 7 minut z každé strany, nebo dokud maso není dokonale propečené. Podávejte s pečenou bramborou a salátem.

reklama
reklama
reklama
reklama