
Ďábelské kuře
Porce 2
Velmi snadné
Příprava
Vaření -
Tato úprava kuřecího masa je opravdu snadná, ale plná chuti. Podávejte s pečenoými bramborami a salátem pro rychlé a pohodlné jídlo uprostřed týdne.
Přejít na suroviny
- 2 lžičky rajčatového protlaku
- 2 lžičky bílého vinného octa
- kajenský pepř(podle chuti)
- 1 lžička hořčičný prášek
- 1 špetka soli
- 4 kuřecí stehna bez kosti
- 4 pečené brambory (nebo batáty)
- čerstvý listový salát
Nutriční hodnoty: na porci
- kcal429
- tuky28.5g
- nasycené8.6g
- sacharidy1.4g
- proteín41.7g
Postup přípravy
krok 1
Smíchejte rajčatový protlak s octem, kajenským pepřem, hořčičným práškem a špetkou soli, abyste vytvořili pastu.
krok 2
Připravenou pastou potřete vykostěná kuřecí stehna ze všech stran a grilujte asi 7 minut z každé strany, nebo dokud maso není dokonale propečené. Podávejte s pečenou bramborou a salátem.