Rychlé recepty na sladké krémy: Pohlazení v každém soustu
Showing 1 to 9 of 9 results
Fit čokoládová pěna s malinami
Lahodná čokoládová pěna skrývá tajemství. A nemáme na mysli maliny, skryté na dně skleniček. Jejím základem je totiž řecký jogurt, který jí dodá porci proteinů a zaručí krémovou texturu.
Čokoládová pěna s malinami
Hedvábná čokoládová pěna je sofistikovaný dezert, který bude skvělou sladkou tečkou po večeři pro přátele. Maliny dodají nejen barvu, ale také svou šťavnatostí skvěle vyváží krémovost pěny.
Mučenkový krém
Tento dokonale sladkokyselý krém z mučenky báječně doladí cheese cake, pohár, palačinky i tartaletky. Poslouží i jako perfektní jedlý dárek ve sklenici.
Krém After Eight
Pokud vás honí mlsná a dali byste si mátovou zmrzlinu s kousky hořké čokolády, máme pro skvělou alternativu! Příprava tohoto krému s obsahem mátových čokoládek After Eight vám zabere pouhých deset minut. Pak už jen dejte nohy nahoru a vychutnejte si tuhle krémovou mátovo-čokoládovou dobrotu.
Poháry s angreštovým krémem a bezinkovým želé
Angrešt se v kuchyni příliš často nevyužívá, což je velká škoda. Zkute připravit třeba tento okouzlující letní pohár. Společnost bezových květů angreštu nesmírně svědčí.
Custard (anglický žloutkový krém)
Custard je tradiční britský žloutkový krém s vanilkovou příchutí, který je podobný našemu českému pudinku. Jeho příprava je neuvěřitelně snadná a má širokou škálu využití. Můžete s ním polít knedlíky, ovoce, koláč nebo jíst samotný jen tak na lžičku.
Šálky s čokoládovo-kávovým krémem
Existuje lepší způsob, jak uzavřít slavnostní oběd či večeři, než je šálek plný nebesky krémového čokoládovo-kávového krému s kapkou alkoholu a kopečkem šlehačky? Užijte si silnou kávu a opojný dezert v jednom!
Pohár s ovocným krémem a sušenkami
Jednodušší dezert snad neexistuje – stačí do poháru navrstvit rozdrcené sušenky a ovocný krém. Tak málo práce a času stráveného v kuchyni a přitom si nesmírně pochutnáte.
Panna cotta s jahodami a estragonem
Smetana a jahody se k sobě dokonale hodí a báječně se doplňují. Smetanová panna cotta s jahodami je toho jasným důkazem. Prozradíme vám ovšem tajný trik, který pozvedne skvělý dezert v nezapomenutelný. Ovoňte smetanu čerstvými bylinkami! V tomto případě jsme vsadili na estragon, skvělá ovšem bude i bazalka či máta.