reklama

  • 3 jablka
    oloupaná, zbavená jádřinců a nakrájená
  • 2-4 lžíce hnědého cukru
    (podle sladkosti jablek)
  • 1 lžíce citronové šťávy
  • ½ lžičky mleté skořice

Nutriční hodnoty: na porci

  • kcal153
  • tuky1g
    s nízkým obsahem
  • nasycené0g
    s nízkým obsahem
  • sacharidy35g
  • cukry35g
  • vláknina3g
  • proteín1g
  • sůl0.02g

Postup přípravy

  • krok 1

    Dejte jablka, cukr, citronovou šťávu a skořici do malé pánve s 1 lžící vody. Přikryjte a duste na středním ohni po dobu 5-10 minut, nebo dokud nejsou jablka měkká, když je propíchnete špičkou nože.

  • krok 2

    Pokud preferujete hladší směs, pokračujte ve vaření ještě 5 minut bez pokličky a často míchejte, aby se jablka rozvařila téměř dohladka.

reklama
reklama
reklama
reklama