reklama

Suroviny

  • 200 g cornflakes s medem a oříšky
  • 800 g čokoládovo-oříškový krém, ideálně z lískových ořechů
  • 360 g smetanový krémový sýr
  • 1 lžíce pražené a nasekané lískové ořechy

Postup přípravy

  • KROK 1

    Cornflaky a 200 g čokoládovo-oříškového krému prošlehejte v míse, aby se spojily – nemusíte se bát, kukuřičné lupínky se nerozdrtí. Směs vtlačte na odnímatelné dno dortové formy o průměru 23 cm.

  • KROK 2

    V jiné misce vyšlehejte smetanový krémový sýr do hladka a poté do něj vmíchejte zbylý čokoládovo-oříškový krém. Naneste na základ z cornflaků, pevně obalte potravinářskou fólií a dort nechte přes noc zmrazit.

  • KROK 3

    Dort vyjměte z mrazáku 30 minut před podáváním, nebo ve chvíli, kdy půjde snadno krájet ostrým nožem. Podávejte nakrájené na řezy a posypané praženými lískovými oříšky. V mrazničce cheesecake vydrží až 1 měsíc.

reklama
reklama
reklama
reklama