reklama

Suroviny

  • 8 kuřecích paliček bez kůže
  • 150 ml bílého jogurtu
  • 1 lžička chilli prášku
  • 1 lžíce mletého kmínu
  • 1 lžíce mletého koriandru
  • 2 lžičky mleté kurkumy

Postup přípravy

  • KROK 1

    Ostrým nožem udělejte několik zářezů do každé paličky. Všechny ingredience smíchejte v misce a dochuťte podle chuti. Přidejte paličky a směs dobře vetřete do masa. Pokud máte čas, přikryjte a nechte chladit 30 minut.

  • KROK 2

    Vyjměte paličky z marinády a přebytek setřeste. Paličky grilujte na grilu 20-25 minut, nebo pečte v troubě na 200 °C cca 30 minut. Průběžně je otáčejte, dokud nejsou dokonale propečené.

reklama
reklama
reklama
reklama