Rychlé recepty na pomazánky: Natřete to hladu v expresním čase
Showing 1 to 12 of 12 results
Jednoduchá vajíčková pomazánka
Nejjednoduší vajíčková pomazánka, která chutná naprosto luxusně díky spojení s čerstvou řeřichou. Skvělý tip na oběd s sebou nebo svačinu na cesty, která vás zaručeně zasytí a ještě si na ní pochutnáte.
Bagel s tuňákovou pomazánkou
Super nápad na rychlé a nutričně vyvážené jídlo k obědu, ke svačině nebo k večeři, které si navíc můžete vzít s sebou na cestu nebo piknik. Celá příprava včetně tuňákové pomazánky vám nezabere víc než deset minut!
Paštika z uzené makrely s okurkou
Připravte si působivý předkrm z uzené makrely, který je bleskurychlý, lahodný a efektní.
Krémový hummus z červené řepy
Krémový hummus z červené řepy je lahodný a na přípravu jednoduchý dip, který máte hotový za 10 minut. Přibalte ho do piknikového koše společně s kousky čerstvé zeleniny nebo pita chlebem a uvidíte, že se po něm jen zapráší!
Paprikový a ořechový hummus se zeleninovými crudités
Tento rychle připravený dip se sladkou pečenou červenou paprikou podávaný s crudités z cukety, mrkve a řapíkatého celeru vám dodá pořádnou dávku zeleniny
Paštika z pošírovaného a uzeného lososa s bagely
Rybí paštiku můžete připravit i bez tepelné úpravy. Vyzkoušejte tuto z pošírovaného a uzeného lososa, s koprem a krémovým sýrem, servírovanou s opečenými bagely.
Snadná pomazánka z uzené makrely
Tento jednoduchý předkrm z makrely připravíte za pouhých 15 minut. Rybí pomazánka je navíc vždycky hvězdou studených bufetů.
Krabí pomazánka s červenou řepou
Krabí pomazánka se hodí na jednohubky podávané během silvestrovských oslav, ale tahle, která je krásně červená díky obsahu červené řepy, je jako stvořená pro romantické občerstvení na Valentýna. Ale můžete si na ni pochutnat kdykoliv – ve spojení s knackebroty a nakrájenou zeleninou představuje také rychlou a zdravou studenou večeři.
Pomazánka z fety a černých oliv
Až budete přemýšlet, jakou neobvyklou pomazánkou poctít vaše strávníky, vzpomeňte si na fetu či balkánský sýr. Dokonalou pomazánku s olivami a mátou připravíte v cukuletu!
Pomazánka z uzeného pstruha a pita lupínky
Tahle lahodná pomazánka z uzeného pstruha s pita lupínky je ideální předkrm nebo pohoštění na večírek. Její příprava je snadná, rychlá a pokud zrovna nemáte po ruce uzeného pstruha, můžete použít i uzeného tuňáka nebo lososa.
Pomazánka z medvědího česneku
Tato pikantní pomazánka z medvědího česneku se skvěle hodí k tmaému pečivu nebo k celozrnnému chlebu. Pomazánka je díky citronové šťávě lehká a svěží.
Pomazánka z pečeného česneku
Palice česneku pečená v troubě s olivovým olejem, tymiánem a citronovou šťávou v kombinaci s bílými fazolemi dovedou na jazyku sehrát dokonalou pomazánkovou symfonii.