Recepty na rychlé přílohy z brambor: Od šťouchaček až ke gratinu
Showing 1 to 10 of 10 results
Bramborová kaše se sýrem a slaninou
Bramborové kaše s křupavou slaninou a sýrem je jednoduchý a hřejivý pokrm, který vás pohladí na duši i na jazyku. Hodí se jako příloha k pečenému a dušenému masu.
Nové brambory s mátou
Dodejte novým bramborám osvěžující šmrnc přidáním čerstvé máty.
Pikantní brambory
Tyto brambory můžete podávat jako součást indického menu nebo jako přílohu ke grilovanému masu.
Italský bramborový salát
Zkuste lehký bramborový salát po italsku, kde místo majonézové zálivky září olivový olej s parmezánem v doprovodu aromatické bazalky a lahodných sušených rajčat. Skvělá příloha ke steaku nebo ke grilované rybě!
Šťouchané brambory s olivovým olejem
Dejte novým bramborám nový směr a vyzkoušejte je třeba s olivovým olejem.
Šťouchané brambory
Skvělá a jednoduchá alternativa bramborové kaše, a brambory nemusíte ani loupat.
Nové brambory s citronovo-pažitkovým máslem
Oživte svůj večírek citronovými novými bramborami a bylinkovým máslem.
Bramborový salát s mátou
Svěží bramborový salát s mátou a jarní cibulkou, který představuje odlehčenou variantu klasického „vánočního“ salátu. Místo majonézy v něm figuruje bílý jogurt a rozhodně si ho můžete připravit i jindy než pouze na Štědrý den.
Šťouchané brambory s rukolou a citronem
Ultra snadný způsob, jak prezentovat dvě přílohy v jednom. Šťouchané brambory s rukolou a citronem jsou skvělou alternativou ke klasickým šťouchačkám. Díky rukole mají jemně pikantní nádech a citron zase dodá svěží šmrnc.
Šťouchané brambory s řeřichou
Jednoduchou bramborovou kaši, se kterou není příliš práce, připravíte v cuku letu. Když do ní přidáte trochu zelené řeříchy nebo jiných listů, získá nový šmrnc.