reklama

  • 1 porce lososa s kůží
  • ½ avokáda
  • ¼ okurky
  • ½ salátu Little Gem
    nakrájeného
  • 1 citron
  • 1 lžíce pažitky

Nutriční hodnoty: na porci

  • kcal445
  • tuky30.9g
  • sacharidy5.4g
  • vláknina5.3g
  • proteín33.6g
  • sůl0.2g

Postup přípravy

  • krok 1

    Osolte lososa a grilujte ho 5 minut, nebo dokud není hotový. Avokádo a okurku nakrájejte na kostičky a dejte do mísy s nakrájenými listy salátu Little Gem. Oloupejte citron a nakrájejte z něj 3 nebo 4 malé segmenty na salát, než vymačkáte trochu šťávy.

  • krok 2

    Z lososa sloupněte kůži a jemně ho rozdělte na vrch salátu, posypte pažitkou, přidejte ještě trochu citronu, dobře okořeňte a ihned podávejte.

reklama
reklama
reklama
reklama