reklama

Suroviny

  • 500 g žampionů
  • 4 lžičky řepkového oleje
  • 320 g cherry rajčat, rozpůlených, nebo 8 rajčat nakrájených na klínky
  • 2 lžičky zelené petrželky, jemně nasekané
  • 8 lžic ovesných vloček (40g)
  • 10 vajec
  • 4 lžičky hořčice

Postup přípravy

  • KROK 1

    Nakrájejte polovinu žampionů na silné plátky. Zahřejte 2 lžičky řepkového oleje v nepřilnavé pánvi. Přidejte houby, krátce promíchejte, zakryjte pokličkou a smažte 6-8 minut. Přidejte polovinu rajčat a duste další 1-2 minuty bez pokličky, dokud nezměknou.

  • KROK 2

    Dobře rozšlehejte vejce s petrželí a ovesnými vločkami. Zahřejte kapku oleje ve velké nepřilnavé pánvi. Na pánev nalijte čtvrtinu vaječné směsi a smažte 1 minutu, dokud není téměř ztuhlá, pak ji otočte jako palačinku. Vyklopte z pánve, potřete čtvrtinou hořčice, do středu dejte čtvrtinu náplně do a srolujte (nebo přeložte napůl). Stejně postupujte při přípravě druhého wrapu s další čtvrtinou vaječné směsi a náplně. Opakujte do spotřebování surovin (připravíte tak celkem 4 vaječné wrapy).

reklama
reklama
reklama
reklama